Patricia

Patricia

health & skin expert

Zeg vaarwel tegen je frons

Het leven is vol emoties, zowel lachen als fronsen. Uiteindelijk laat elke gezichtsuitdrukking zijn sporen na. Environ Frown Serum helpt bij het verzachten van de spieractiviteit op het voorhoofd, waardoor fijne rimpels en fronslijnen minder zichtbaar worden.

FROWN SERUM

De drie belangrijkste ingrediënten in Frown Serum, 3 peptiden, werken in synergie om diepe frons- lijnen, die worden veroorzaakt door samentrekking van de gezichtsspieren en de gezichtsuitdruk- king bepalen, te minimaliseren.

COSMETIC ROLL-CIT

Om het maximale voordeel uit je Frown Serum te halen, is de Environ Cosmetic Roll-CIT het instrument bij uitstek. Deze roller met kleine naaldjes maakt microkanalen in de hoornlaag. Dit zorgt ervoor dat jouw huid de peptiden in je Frown Serum, maar ook de vitaminen in je Environ Moisturiser beter opneemt.

Start ’s ochtends en ’s avonds je skincare routine met je pre-reiniger, reiniger en toner.

  • Vervolgens gebruik je je Environ Cosmetic Roll-CIT. Verdeel het gelaat, hals en decolleté inverschillende zones en rol met enige druk elke huidzone in horizontale, verticale en diagonalerichting voor een maximum aantal kanaaltjes. Rol drie tot vijf minuten.
  • Breng daarna 1 à 2 doses van het serum aan op het voorhoofd en op de zijkanten van de ogenwaar kraaienpootjes te zien zijn.
  • Vervolgens breng je je Environ moisturiser met vitamine A aan.Rollen kun je best opbouwen. Start met eenmaal per week en bouw langzaam op naar eenmaal ’s avonds tot zelfs tweemaal per dag waarbij je ’s ochtends en ’s avonds rolt.WIST JE DAT?

WIST JE DAT?
De Environ behandelingen bij je Environ specialiste bieden je huid een maximum aan voedende ingrediënten en zorgen voor een gezonde, stralende huid.
De Environ Frown Lunch Time, een korte maar intensieve behandeling, focust op de fronslijnen op het voorhoofd en de kraaienpootjes. Voor een zichtbaar resultaat op korte termijn adviseren wij deze behandeling in kuur, in combinatie met de Environ Cosmetic Roll-CIT* en de Environ Frown Serum voor thuisgebruik. Maximum resultaat in een minimum van tijd!

* Breng je Environ Cosmetic Roll-CIT mee voor je behandeling in het instituut.