maak het onzichtbare zichtbaar

huidanalyse met observ 520

De eerste stap in een behandelplan is de analyse van je huid, dit doen we met de Observ 520 3D huidscanner. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De OBSERV 520 analyseert ook de diepere huidlagen en brengt deze aandoeningen haarscherp in beeld. Door deze analyse krijgen we een beter beeld van jouw huid, we bespreken samen de resultaten en adviseren een behandelplan voor instituut-of thuisbehandeling.

je eerste environ behandeling

discover your skin

Het begrijpen van de behoeften van de huid is de eerste stap om een mooie huid te creëren. Daarom starten we de DISCOVER YOUR SKIN behandeling altijd met een grondige Observ 520 3D huidanalayse. We bespreken samen het resultaat en de mogelijke behandelingen. 

Nu we jouw huidconditie perfect kennen krijg je een eerste Environ gelaatsverzorging aangepast aan de noden van jouw huid.

wat mag je verwachten

Environ electro-sonic DF

Essential behandelingen

Deze Essential behandelingen worden uitgevoerd met het Ionzyme® DF apparaat van Environ dat 2 geavanceerde technologieën combineert: sonoforese op lage frequentie (geluidsgolven) en gepulseerde iontoforese (elektrische stroom). Deze Dual Electro-Sonic Technologie crieëert miniscule kanaaltjes in de huid om meer essentiële voedingsstoffen te kunnen brengen naar plaatsen waar ze het meest nodig zijn met als resultaat een mooie, gezonde huid voor het leven.

aanbevolen voor

Environ electro-sonic DF

focus-on behandelingen

Een korte intensieve behandeling met focus op een specifiek huidprobleem of een zone. Deze Focus-On behandelingen  worden uitgevoerd met het revolutionaire dual electro-sonic DF-apparaat van Environ. Voor een langdurig zichtbaar resultaat op korte termijn adviseren we deze behandelingen in kuur.

aanbevolen voor

Environ electro-sonic DF

Cool Peel® behandelingen

De unieke Cool Peel technologie van Environ is een revolutionaire, niet-invasieve en intelligente benadering van huidpeeling die op een veilige en doeltreffende manier het aanzien van de huid verbetert. In tegenstelling tot de traditionele huidpeelings die gebaseerd zijn op de vernietiging van huidcellen, ondersteunt de Cool Peel technologie van Environ de effecten van de natuurlijke processen van een gezonde huid.

aanbevolen voor

Environ electro-sonic DF

ANP huidsupplementen

De voedingssupplementen van Advanced Nutrition Programme zijn specifiek ontwikkeld voor de huid, haar en nagels. Het verouderingsproces begint binnenin. De huid binnenin met de juiste voedingsstoffen voeden is dus even belangrijk als wat je op je huid aanbrengt, hoe fantastisch de kwaliteit en de ingrediënten van je skincare producten ook zijn. 

Intake + huidscan met Observ 520

aanbevolen voor

mesoestetic peels

Mesopeel

De Mesopeel behandelingen van Mesoestetic zorgen voor een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid alsook van de diepere huidlaag. Met andere woorden door deze behandeling verbetert u niet alleen het uitzicht van de huid maar wordt ook de huidvernieuwing- en verjonging gestimuleerd. 

Mesopeel behandeling + Lumi 8 LED therapie

aanbevolen voor

mesoestetic peel

Mesoéclat

De Mesoéclat behandeling werd speciaal ontwikkeld om het verdedigingsmechanisme te activeren, het organisme te bevorderen en te strijden tegen de verschillende huidverouderingsfactoren. Deze methode veroorzaakt een celvernieuwing die aan de huid opnieuw zijn vitaliteit en elasticiteit teruggeeft. De kuur bestaat uit 5 verzorgingen verdeeld over 5 weken.

Mésoeclat behandeling +  Lumi 8 LED therapie

aanbevolen voor

LED therapie

Lumi 8

Jarenlang onderzoek heeft aangetoond dat LED-lichttherapie de fibroblasten en de collageenvorming stimuleert, de celstofwisseling en de bloedcirculatie versnelt en verbetert. De ‘Power Wave Cycle’ is een gepatenteerde Lumi 8-technologie die voor nog betere resultaten zorgt.

aanbevolen voor

light sheer definitieve ontharing

laserontharing

Laser ontharen is een nieuwe methode die het definitief ontharen heel dichtbij brengt. Na 5 tot 8 behandelingen is tachtig tot negentig procent van de ongewenste haren definitief weg. De laser stuurt een puls doorheen het haar waarvan de hitte door de melanine naar de haarwortel getransporteerd wordt, waardoor de haarwortel wordt vernietigd. Het medisch team van Laserontharing.be werkt met de Lightsheer diode laser.

voordelen