Resultaatgericht naar een blijvend gezond gewicht?

Ben je op zoek naar een snelle, gemakkelijke en gezonde manier om gewicht te verliezen? Wil je concreet aan de slag met een gezondere leefstijl? Volop energie hebben voor je dagelijkse activiteiten? Echte resultaten behalen, aan de hand van een praktisch afslankprogramma? Dan is PowerSlim iets voor jou. Geen jojo-effect, maar blijvend resultaat. Niet minder eten, maar anders eten.

Het PowerSlim koolhydraatarm dieet bestaat uit een praktische doelgerichte methode om snel en gemakkelijk tot een gezondere leefstijl te komen, op basis van koolhydraatarme en eiwitrijke producten van een hoge biologische kwaliteit. Samen met jou investeren we graag in een blijvend resulataat. Vandaag, morgen en in de toekomst.

De voordelen van PowerSlim

PowerSlim bestaat uit 3 fases, waarin je elke dag ongeveer 6 eetmomenten hebt.

Strikte fase

In fase één ga je actief aan de slag met het verliezen van je overtollige kilo’s. Je weet precies wat je wel en niet mag eten.  Samen met jouw voedingscoach trotseer je elk moeilijk moment. Zodra je 80% van je gewenste gewichtsverlies bereikt hebt, is het tijd voor fase twee.

Overgangsfase

In deze fase werk je samen met je coach aan het kwijtraken van je laatste kilo’s.  Ook leer je stapsgewijs hoe een gezond voedingspatroon er voor jou uitziet. PowerSlim producten worden geleidelijk aan vervangen door ‘gewone’ voedingsproducten, zoals zuivel, fruit, brood,…

Stabilisatiefase

Je hebt je streefgewicht behaald!
Vanaf nu combineer je gewone gezonde voeding met PowerSlim tussendoortjes. Je krijgt duidelijke adviezen om gevarieerd  te blijven eten. Om ervoor te zorgen dat je jouw gewicht blijft behouden, kan je nog een heel jaar rekenen op begeleiding en advies.

Mijn bijdrage aan jouw persoonlijke succesverhaal

Mijn bijdrage aan jouw persoonlijke succesverhaal

Persoonlijk kennismaken?

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek

Wat PowerSlimmers vinden…

Enkele getuigenissen

Heel leuk aan PowerSlim is dat ik samen met mijn gezin gewoon lekker en gezond kan ontbijten, lunchen,.. Het wekelijkse weegmoment was mijn stok achter de deur, maar het was ook altijd gezellig.
Peggy
Voor de 1ste keer langsgekomen..super ontvangst en uitleg gekregen. We gaan er alvast volop voor
Annelies
Aangenaam, rustig onthaal en respectvolle omgang. Je krijgt er veel info en goede raad mee. Je wandelt er positief en vol goede moed buiten.
Lies
Een vriendelijke en professionele aanpak, perfect om begeleid gewicht te verliezen!
Jasper

Mijn coach heeft mij weer doen stralen!

Suzy, -25 kg
Suzy