onze merken

Wij bieden een complete aanpak voor een gezonde huid

Alle producten zijn ook te bestellen in onze onlineshop

huidverzorging

Environ skincare

Levenslang een gezonde huid.

Environ draait rond wetenschap, schoonheid en verzorging. Op die manier is het wereldwijd een erkend, geliefd en betrouwbaar merk voor huidverzorging geworden.

Environ gebruikt de kracht van de wetenschap om producten te creëren die een echt verschil maken in het leven van de mensen. Dankzij deze producten ziet je huid er gezond uit en is ze best bestand tegen het dagelijkse leven.

Het is Environ’s missie om de huid een leven lang gezond te houden, ook van volgende generaties.

YOUR SKIN REBORN BEAUTIFUL

minerale make-up

jane iredale

De mooiste make-up is een gezonde huid

Make-up is  een essentieel onderdeel van een natuurlijk stralend voorkomen. Daarom zit de essentie van de jane iredale-producten in de bijzondere samenstelling ervan: zuivere minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die je huid verzorgen tegelijkertijd de werking van je huidverzorgingsproducten en behandelingen verhogen. Zodat je blijft stralen, dag in dag uit.

25 JAAR CLEAN BEAUTY

huidsupplementen

Advanced nutrition programme

Uw huid is de spiegel van uw gezondheid.

Daarom is een gezonde voeding een eerste stap in uw huidverzorgingsplan. We geloven in een holistische benadering van schoonheid (beauty) en welbehagen (well being).  De voedingssupplementen van Advanced Nutrition Programme zijn specifiek ontwikkeld voor de huid, haar en nagels. Het verouderingsproces begint binnenin. De huid van binnenin met de juiste voedingsstoffen voeden is dus even belangrijk als wat je op je huid aanbrengt, hoe fantastisch de kwaliteit en ingrediënten van je skincare producten ook zijn.

 

BEAUTY FROM WITHIN

Environ gelaatsverzorging
Lumi 8 LED therapie B-Well Harelbeke
Het Cool Peel System van Environ is een revolutionaire benadering van huidpeeling die de natuurlijke werking van een gezonde huid ondersteunt
jane airedale make-up B-Well Harelbeke
Waarom kiezen voor ons?

jij en je huid

zoek jij een skinexpert die je kan inspireren, begeleiden en coachen om je huid optimaal te verzorgen?

We delen graag onze kennis en ervaring met jou, zodat je altijd goed weet hoe je best met je huid omgaat. 

We bieden een complete aanpak voor een gezonde huid.