jane airedale make-up B-Well Harelbeke

Minerale make-up

jane iredale producten zijn bijzonder dankzij hun zuivere gezonde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De producten zijn op basis van mineralen en bevatten vitamines, antioxidanten en botanische extracten die je huid verzorgen, beschermen én kalmeren. jane iredale brengt je de ideale gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te doen komen. Makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne textuur.

Make-up sessie   €45
Bruidsmake-up inclusief test make-up vooraf.  €85
Persoonlijke make-up workshop 1 to 1 (90 minuten)   €65

14 december 2019

Start to  make-up

Wil je zelf graag de perfecte make-up aanbrengen met gezonde producten van jane iredale? Volg dan deze gezellige make-up workshop bij B-Well. Ik leer je graag mijn make-up tips.

Prijs: €55 inclusief hapjes, drankje, make-up paspoort en gebruik van alle materiaal
Bij deze decembereditie krijg je als extra een gratis jane iredale Lipdrink

Wat zij vonden van hun make-up…

Enkele getuigenissen

Bij Patricia word je altijd warm onthaald met een mooie glimlach. Ze neemt haar tijd, nooit gehaast en goede uitgebreide uitleg over de verschillende producten. Ook héél tevreden over mijn aangekochte make-up van Jane Iredale. Iedere dag in 5 minuutjes volledig opgemaakt, de make-up blijft ook heel de dag mooi zitten. Altijd fijn om langs te komen!
Marie
Vandaag heb ik een make-up sessie met kleuradvies met de minerale make-up van Jane iredale gevolgd. Patricia gaf mij de nodige uitleg en stond open voor al mijn vragen. De minerale producten zijn duurzaam en eenvoudig te gebruiken en zorgen bij mij voor een naturele look. Dank u☺
Charlotte
Heel hartelijk onthaald. Kwam er langs voor een test voor mijn bruidsmake-up. Patricia gaf me een totaal andere look dan ik gewoon ben. Een heel naturele look die wel je sterke punten in je gezicht accentueert. Patricia houdt evenwel rekening met jouw wensen. Met een goed gevoel buiten gegaan.
Fanny